RTK4, Osallistuminen SM-kisoihin, nlykäynti LT ja TOKO AVO 1-tulos…

Jaahas monenmoista on taas viime kirjoittelun.

Charma on edennyt mukavasti RT -urallaan ja nyt metsästetään viimeistä VOI hyväksyttyä tulosta, jotta päästäisiin MES -luokkaan. Luonnetestin Charma läpäisi hyvin saaden +140 laukausvarma -arvostelun. Muutoin ollaan norkoiltu siellä ja täällä ja tehty vähän sitä ja tätä.

dPadi on saavuttanut ensimmäisenä dobermannina Suomessa RTK4 -koulutustunnuksen ja kun kerta saatiin riittävät tulokset kasaan, niin ilmoittauduttiin RallyTOKOn SM- yksilökisoihin. Siellä karsinnoista päästiin 20 parhaan joukkoon ja finaaliradalle, Jolta sitten saatiin hyväksytty tulos ja sijoittauduttiin 8/20 sijalle. Kaikkiaan karsinnoissa oli 46 MES-koiraa kisaamassa SM-tittelistä. Hyvä suoritus dPadilta, kun me ei treenailla missään ryhmässä vaan ihan omin päin ollaan rallyilty 😉

dPadi on tehnyt myös toisenlaista historiaa. Se on minun ensimmäinen koira, joka on käynyt virallisessa näyttelyssä. Arvosteluna AVO H, joka siis riittää mahdollisiin valionarvon anomisiin….

Luonnetestissäkin dPadi kävi ja sai sieltä +144 laukausvarma. Oli jännä, kun dPadi ja Charma oli samassa testissä ja aikalailla samanlaiset pisteet ne sai, tosin arvosteluissa oli eroavaisuutta jonkin verran.

Vielä viimeisenä ollaan muutamat tokokokeet käyty ja viimein saatiin rimaa hipoen avo 1-tulos ja nyt siis päästää kunnolla treenaamaan voi (ja evl) -luokkaa varten.

Molemmat koirat ovat olleet perusterveitä ja sillei 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s